waterflessen met logo Opties

Het huisje met unieke oplaadbare solarmodule laat op eenvoudige methode merken hoe zonne-energie zit. Zowel een witte uitvoering ingeval de donkere kraftversie kunnen rond bedrukt geraken met tekst en logo. Dit is ons leuke give-away, doch ze zijn verder per post te sturen zodra een opwindende direct mailing.

In het openbaar vervoer, in het vliegtuig, op vakantie of gedurende ons dagje straat. Dit kan zijn iedere keer handig om een (gevulde) bidon bij je te hebben. Ons bijkomend voordelig kan zijn het ons bidon betreffende persoonlijk logo je merk tussen een aandacht brengt. Nader wordt een bidon natuurlijk vaak gebruikt in de auto bij grotere trekken, in de sportschool of op het werk. Meer weten over bidon bedrukken met logo? Neem contact met ons op!

Met die bidon over Isostar mag je gedurende dit sporten gemakkelijk ons slok met je favoriete sportdrank nemen zonder te knoeien ofwel te dienen te stoppen met jouw activiteit. Je mag een bidon vullen met 650 ml vloeistof.

In een eerste eeuw vanwege Chr. kan zijn de glasblaastechniek ontwikkeld en werden glazen gebruiksvoorwerpen,bijvoorbeeld de lenzen waterfles uitgevonden. Ook zijn een glazen waterfles en het betreffende uw logo poly label 100% recyclebaar.

Is leverbaar met uw eigen bedrijfslogo, weet tot wens in RONDOMDRUK. Met genoegen vervaardigen wij wegens u dan ook ons prijsopgave. Prikkels kan zijn leverancier en dealer met de verscheidene Doppers in kleur. We kunnen het volkomen ook volledig op maat vervaardigen. Verpakking en eventuele teksten totaal in uw bedrijfsstijl.

U vult de fles met ijs en een drankje naar keuze. Eventueel legt u de bidon wegens vertrek in een vriezer. Genoeg lees verder Een onbreekbare bidon isoleert, reflecteert de zon en kan zijn vaatwasbestendig. Bovend

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die een positieve bijdrage wenst te afleveren met ons milieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag is immers ieder fles gedoneerd met SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Tevens worden Dopper flessen bedrukt betreffende je check here reclame werkelijk aangewend én betreffende regelmaat. Wat betekent dat jouw logo in beeld komt bij een groot publiek. En, niet geheel onbelangrijk, je draagt bij aan schone drinkwatervoorzieningen. Kies verder voor Dopper flessen drukken en zet je budget doeltreffend in.

Betreffende deze stijlvolle kleur heb je ons volmaakt flesje wegens kraanwater. Goed voor het milieu, jouw persoonlijk portefeuille en stijlvol. Nog meer

U ontvangt ten alle tijde ons digitale drukproef betreffende ons ter goedkeuring, daar wordt niks gedrukt buiten uw toestemming.

Dit kan zijn niet zo maar ons waterfles, het klinkt mogelijkerwijs indien dit zoveelste verkoop praatje, maar achter die fles gaat immers degelijk een juist relaas schuil.

De bekende waterflesjes aangaande DOPPER introduceren nieuwe kleuren!  Het is voorjaarstijd en DOPPER lanceert een paar andere tinten. twee Soorten blauw, lagoon blue en Pacific blue, Gemakkelijk blauw en donkerblauw alle 2 de uitvoeringen zijn in de Original DOPPER flesjes verschijning over 450 milliliter dit afneembare bekertje en dekseltje hetgeen jouw los kan schroeven. Allicht kunt u ook die DOPPERS drukken voor Zintuig relatiegeschenken.

Unieke beugelfles graveren? Maak een persoonlijke waterfles met beugel en laat hem graveren betreffende titel ofwel tekst. Ons zeker origineel cadeau!

Email uw logo in eps, pdf of ai bestand, en krijg ons gratis digitaal ontwerp. We mogen vrijblijvend raden aan hoe de logo het mooist op een bidon komt. In één uur heeft u dan ook al een kosteloos digitaal ontwerp en ziet u dan ook hoe uw logo op de gekozen product eruit komt te opmaken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflessen met logo Opties”

Leave a Reply

Gravatar